Производи за автомобил / комбе / 4 х 4

stage_image1_lg
Continental Пневматици

Conti4x4WinterContact

Специјален пневматик за зимски услови на патот.

  • Одлична тракција и перформанси на сопирање
  • Исклучително удобно и тивко возење
  • Одлична отпорност на аквапланинг
Пронаоѓач на пневматици
Најважни технички податоци
Технологија
Ознака на ЕУ на пневматиците
Асортиман на производи