Производи за автомобил / комбе / 4 х 4

stage_image1_lg
Continental Пневматици

Conti4x4SportContact

Подготвен за ситуацијата зад аголот.

  • Добра стабилност при свртување
  • Одлична заштита од аквапланинг
  • Соодветен за големи брзини на патот
Пронаоѓач на пневматици
Најважни технички податоци
Ознака на ЕУ на пневматиците
Асортиман на производи