Производи за автомобил / комбе / 4 х 4

stage_image1_lg
Continental Пневматици

Conti4x4Contact

За удобно возење на пат и на полесни терени.

  • Одлично ниво на бучава и удобност на патот
  • Одлична заштита од аквапланинг
  • Врвна тракција, како на пат, така и во off-road услови.
tire_image1
Пронаоѓач на пневматици
Најважни технички податоци
Резултати од тестот
Технологија
ЕУ-етикета за пневматици
Асортиман на производи

Ние користиме колачиња за да се осигура дека ви го даваме најдобриот опит на нашата веб страница. Кликните тука за да дознаете нешто повеќе или да ги промените поставките за колачиња.