Производи за автомобил / комбе / 4 х 4

stage_image1_lg
Continental Пневматици

AllSeasonContact™
ново

Иновациска безбедност и ефикасност во текот на цела година.

  • Импресивно прилегнување на снежни и на влажни патишта во текот на зимата
  • Добри перформанси на сопирање на суви и на влажни патишта во лето
  • Најдобар отпор на тркалање во класата
AllSeasonContact™
Почеток
Пронаоѓач на пневматици
Најважни технички податоци
ЕУ-етикета за пневматици
Асортиман на производи
Преземање

Ние користиме колачиња за да се осигура дека ви го даваме најдобриот опит на нашата веб страница. Кликните тука за да дознаете нешто повеќе или да ги промените поставките за колачиња.