Производи за автомобил / комбе / 4 х 4

stage_image1_lg

Широки пневматици

Значајни предности во споредба со стандардните пневматици

Летен перформанс, во зимски услови.

Широките пневматици, во текот на зимата, овозможуваат значајни предности во однос на пневматиците со стандардна ширина на влажни и суви патишта, како и на компактен снег. Ако директната споредба не ве убеди, можеби тоа ќе го постигне перформансот што е ист со оној во лето и спортскиот изглед. 

Преглед на нивните предности:

  • подобра прецизност на воланот
  • исклучителен перформанс во секакви зимски услови
  • спортска удобност во возењето

PerformanseŠiroki pneumatik
Vožnja na suvim putevimada
Vožnja na mokrim putevimada
Vožnja na kompaktnom sneguda
Kočenje na praškastom sneguda
Kočenje na leduda