Производи за автомобил / комбе / 4 х 4

stage_image1_lg

Tuniranje & Performanse

Наши компетенции

Врвни перформанси за највисоки стандарди.

Image

Ултрависоките перформанси на пневматиците овозможуваат подобро налегнување на патот, подобра безбедност и одлично управување благодарејќи на поголемата контактна површина со почвата. 

Главна корист на пневматиците со ултраврвни перформанси во споредба со стандардните пневматици:

  • Пократко растојание на запирање
  • Подобрено управување
  • Подобар циклус на менување на оптоварувањето
  • Поспортска удобност во возењето
  • Подобрено менување на лентата
  • Подобар изглед

КарактеристикиСитуацијаСтандардни пневматициПерформанси на пневматиците
СувоВозење по суви површини
+
СувоСопирање по суви површини
+
ВлажноСопирање по влажни површини
+
ВлажноАквапланинг+
ВлажноВозење по влажни површини
+
СнегВозење по тврд снег
+
СнегТракција на мек, длабок снег+
СнегСопирање на мек, длабок снег
+
МразВозење по мраз
+


Ние користиме колачиња за да се осигура дека ви го даваме најдобриот опит на нашата веб страница. Кликните тука за да дознаете нешто повеќе или да ги промените поставките за колачиња.