Производи за автомобил / комбе / 4 х 4

stage_image1_lg

EU etiketa za pneumatike

ЕУ-етикета за пневматици

ЕУ-етикета за пневматици – Што ви кажува таа?

Почеток
Image

ЕУ-етикета

Од ноември 2012 година во цела Европа ќе биде задолжителна стандардна етикета за пневматици за возила: заснована врз три критериуми, ЕУ-етикетата за пневматиците дава информации за еколошките карактеристики и за карактеристиките на безбедноста на пневматикот, со цел зголемување на безбедноста на патиштата и намалување на загадувањето на животната средина. 

Ние користиме колачиња за да се осигура дека ви го даваме најдобриот опит на нашата веб страница. Кликните тука за да дознаете нешто повеќе или да ги промените поставките за колачиња.