Производи за автомобил / комбе / 4 х 4

stage_image1_lg

Технологија

Решение за продолжена мобилност

Решение за продолжена мобилност

topic_intro_image1

Continental разви runflat технологија со SSR-систем. ContiSeal™ e технологија проектирана за лепење на оштетениот слој за газење на пневматикот.

Прочитај повеќе

Наша експертиза за зимски пневматици

article_66w_image1

Continental, како експерт за зимски пневматици, ги претставува суштинските факти за студената сезона и укажува како да возите безбедно на патот во зимски услови.

Прочитај повеќе

ContiSilent™ – пневматик за помала внатрешна бучава.

topic_intro_image1

ContiSilent™ e технологија за намалување на бучавата од пневматиците развивана во Continental.

Прочитај повеќе

Систем за следење на притисокот во пневматиците

article_66w_image1

Систем за следење на притисокот во пневматиците и електронски систем на информации за пневматикот

Прочитај повеќе

ЕУ-етикета за пневматици

Image

ЕУ-етикета за пневматици – Што ви кажува таа? Informacija o Continentalovim pneumaticima za automobile.

Прочитај повеќе

Широки пневматици

Image

Врвни перформанси во тешки услови. Со широки зимски пневматици од Continental.

Прочитај повеќе

Тунирање и перформанси

Image

Continental has a broad range of wider tires. This ensures that each vehicle type is supplied with the ideal product.

Прочитај повеќе

Преземања

downloads_teaser

Technical information, product leaflets, press kits, etc.

Прочитај повеќе

Ние користиме колачиња за да се осигура дека ви го даваме најдобриот опит на нашата веб страница. Кликните тука за да дознаете нешто повеќе или да ги промените поставките за колачиња.