Производи за автомобил / комбе / 4 х 4

stage_image

Медија сервиси

Контакт за медиумите и Односи со јавност, пневматици за патнички возила

press_contact_image_sidebar_luka_maselj

Luka Maselj

PR & Marketing communications B2C

Continental Adria pnevmatike d.o.o.
Zagrebška cesta 104
2000 Maribor
Slovenia

Phone: +386 24 50 34 48
Fax: +386 24 50 34 39
@:luka.maselj@conti.de