Производи за автомобил / комбе / 4 х 4

stage_image1_lg

Импресум

Continental Adria pnevmatike d. o. o.

Zagrebška 104
2000 Maribor
Slovenia

Phone:  +386 2 450 34 20
Fax: + 386 2 450 34 39
E-Mail: adria@conti.de

Управни директори:

Piotr Kazimierz Zielak, Michael Robert Hopkins, Petra Volšek

Суд на регистрацијата: Okrožno sodišče Maribor, 6175074000

Матичен број за ДДВ: SI87515300


Ние користиме колачиња за да се осигура дека ви го даваме најдобриот опит на нашата веб страница. Кликните тука за да дознаете нешто повеќе или да ги промените поставките за колачиња.