Производи за автомобил / комбе / 4 х 4

stage_image1_lg

Компанија

Пневматици за услужни возила

CVT_bu_about_us

Continental е еден од водечките светски производители на пневматици за услужни возила. Во нашите фабрики низ светот произведуваме пневматици за различни намени, специфични за различни возила, услови на патот и барања на купувачите, како и однесување на возачите.
Нашето портфолио на производи вклучува пневматици за автобуси и за камиони, како и за услужни возила. Деловната единица се развива од едноставен производител на пневматици во понудувач со комплетно решение, нудејќи сервиси и солуции, како што се ContiLifeCycle™, ContiPressureCheck™ и Conti360°, кои им помагаат на нашите клиенти да ги оптимизираат своите работи

Прочитајте и за пневматици за автобуси и за камиони...


Прочитајте и за пневматици за услужни возила...

Ние користиме колачиња за да се осигура дека ви го даваме најдобриот опит на нашата веб страница. Кликните тука за да дознаете нешто повеќе или да ги промените поставките за колачиња.