Производи за автомобил / комбе / 4 х 4

stage_image1_lg

Компанија

Деловна единица Пневматици

Деловни единици за пневматици

article_66w_image1

Continental е еден од водечките европски производители на пневматици за патнички возила и за лесни камиони.

Прочитај повеќе

Пневматици за мотоцикли

article_66w_image1

Вистинска приказна за германската култура на пневматици

Прочитај повеќе

Пневматици за велосипеди

Continental MTB technologies

Повеќе од 100 години искуство во развојот и во производството на гуми за велосипеди од Continental нè направија единствена компанија во индустријата.

Прочитај повеќе

Пневматици за услужни возила

cvt_teaser_image

Continental е еден од водечките светски производители на пневматици за услужни возила. 

Прочитај повеќе

Ние користиме колачиња за да се осигура дека ви го даваме најдобриот опит на нашата веб страница. Кликните тука за да дознаете нешто повеќе или да ги промените поставките за колачиња.