Производи за автомобил / комбе / 4 х 4

stage_image1_lg

Компанија

За нас

Image

Корпорација Continental

Korporacija Continental  je podeljena u Automotiv grupu i Grupu za gume i sastoji se od 5 divizija.

Прочитај повеќе

Аутомотив група

article_66w_image1

Continental развива интелигентни технологии за превоз на луѓе и на стоки.

Прочитај повеќе

ContiTech

article_66w_image1

ContiTech divizija je jedan od vodećih snabdevača tehničkim proizvodima od gume, a takođe je i specijalizovana za plastičnu tehnologiju.

Прочитај повеќе

Деловна единица Пневматици

stage_image1_lg

Информација за единиците за производство на пневматици: Пневматици за патнички возила и мали камиони, Пневматици за мотоцикли, Пневматици за велосипеди и Пневматици за услужни возила. 

Прочитај повеќе

Работи и кариера

article_66w_image1

Со нашиот бренд на работодавец го искажуваме тоа што денес значи Continental: Иновација, Интернационалност, Страст и Успех.

Прочитај повеќе

Ние користиме колачиња за да се осигура дека ви го даваме најдобриот опит на нашата веб страница. Кликните тука за да дознаете нешто повеќе или да ги промените поставките за колачиња.