Производи за автомобил / комбе / 4 х 4

stage_image1_lg

Компанија

Компанија

Визија нула

Vision Zero

Continental е пионер на сигурно возење повеќе од 140 години. Денес компанијата може да го поткрепи ова тврдење: со својата Vision Zero.

Прочитај повеќе

За нас

Image

Корпорацијата Continental е поделена во Аутомотив група и Група за гуми и се состои од пет дивизии.

Прочитај повеќе

Работи и кариера

article_66w_image1

Со нашиот бренд на работодавец го искажуваме тоа што денес значи Continental: Иновација, Интернационалност, Страст и Успех.

Прочитај повеќе

Пневматици за иднината

Sponsoring

Stručnjaci raznih vrsta tesno sarađuju u istraživanju i razvoju, testiranju i proizvodnji sa ciljem da naprave pneumatik budućnosti koji će da bude još više energetski efikasan i ekološki.

Прочитај повеќе

Ние користиме колачиња за да се осигура дека ви го даваме најдобриот опит на нашата веб страница. Кликните тука за да дознаете нешто повеќе или да ги промените поставките за колачиња.