Производи за автомобил / комбе / 4 х 4

New content item
EcoContact™ 6

Ние ја внесуваме високата технологија во вашиот автомобил.

Premium Contact 6
PremiumContact™ 6

Ново ниво на удобност засилено со германска технологија.

Sport Contact 6
SportContact™ 6

Возбудлива безбедност.

New content item
WinterContact™ TS 860

Максимална безбедност во сите зимски временски услови.

New content item
Premium Contact 6
Sport Contact 6
New content item

Најважните карактеристики на нашиот пневматик

Локатор на трговци

Компетенции за пневматици

Независни тестови за пневматици

Independent winter tire tests

Додека ги развиваме нашите премиум пневматици, ние ги разгледуваме апсолутно сите аспекти на безбедноста и на перформансите. Резултат се највисоки оцени.

Прочитај повеќе

Новости

Добивајте ги најновите активности на Continental на сите канали

Ние користиме колачиња за да се осигура дека ви го даваме најдобриот опит на нашата веб страница. Кликните тука за да дознаете нешто повеќе или да ги промените поставките за колачиња.